Bulevar revolucije 2 Podgorica

f logo

O nama

URBANIZAM        Republički zavod za urbanizam i projektovanje kao najstraija planersko-projektantska institucija u našoj zemlji i jedna od najstarijih u regionu zauzima važno mjesto u razvoju urbanizma i projektovanja.

Sa svojih 70 godina poslovanja urađeno je na hiljade projekata od izrade državnih i lokalnih urbanistički planova preko brojnih planova objekata koji danas predstavljaju simbole mnogih naših gradova. Skoro da je nemoguće nabrojati sve: zgrade, škole, domove kulture, mostove i ulice koje su svoja idejna rješenja ali i detaljne planove dobili upravo kod nas.

Naš tim čini iskusan kadar koji svojim znanjem i iskustvom realizuje i najzahtjevnije zadatke a doprinosimo i razvoju novih kadrova. Trenutno zapošljavamo preko trideset inženjera raznih struka i specijalizacija kao i preko deset pripravnika.

Direktor                      

           

   

 

RZUP pocetna

       

 

        Republički zavod za urbanizam i projektovanje AD - Podgorica (RZUP) najstarija je planersko-projektantska institucija u Crnoj Gori, osnovana je još 1946. godine.

Pod nazivom RZUP poslujemo još od 1969. godine, a od 2002. godine poslujemo kao akcionarsko društvo.

Pored planinaranja i projektovanja, kao osnovne djelatnosti, RZUP pruža širok spektar usluga, izrada državne planske dokumentaijce, lokalne planske dokumentaijce, izrada projektne dokumentacije, revizija projektne dokumentacije, stručni nadzor, praćenje realizacije projekata, konslating, procjene, geodetske usluge, tehnički pregled...

RZUP u ovom trenutku zapošljava preko 30 inženjera raznih struka i preko 10 pripravnika.

 

logo2

RZUP - najstarija planersko-projektantska institucija u Crnoj Gori, osnovana je još 1946. godine

 

Kontakt

Bulevar revolucije 2 Podgorica,
Tel: +382 20 407 855
Fax: +382 20 407 894
Email: office@rzup.me

fb  google plus logo  twitter  linkedin icon  Email2